Fotografii din lunile de vara

In aceste doua luni de cand nu am mai postat, mi-am umplut timpul cu unele proiecte la care lucrez, dar si cu excursii sau acele dulci plimbari de seara. Stim cu totii cat de bine ne fac aceste plimbari in serile racoroase de vara, tocmai pentru ca-s plimbari care ne aduc atata liniste.

 LONG TIME NO SEE

  • Am participat la cea de-a treia editie a taberei “Trei zile si trei nopti” din perioada 5-7 iunie 2017. Astfel, trebuie sa recunosc ca, am observat indeaproape (fotografiind, bineinteles) frumusetea orasului Slatina, in special, a imprejurimilor acestuia. Am vizitat locuri, am vorbit cu oamenii, am apreciat si ne-am uimit cand am vazut cat de mult tin la traditiile lor.

Pe langa faptul ca am invatat lucruri noi despre fotografie (suna cliseic, insa este adevarat), mi-a placut tare mult sa intalnesc aceste persoane si sa-i fotografiez in timpul lucrului (fie ca erau pe camp, la strans de fan, fie ca ne prezentau cate putin din arta olaritului).

  • Odata incheiate examenele de la facultate, ne-am urcat in masina si am gonit spre mare, asa cum o facem in fiecare an. Tocmai pentru ca am stat un singur weekend, am optat pentru plimbarile lungi, mancarea gustoasa si conversatiile de suflet. Nu am portofoliu aici, sorry!

  • Ieri am vizitat Babele si Sfinxul impreuna cu alti doi prieteni. Daca vreti o gura de aer curat, sa evadati din rutina sau -pur si simplu- vreti o pauza de la…tot, #visitromania!
Fotografiile de la Castelul Cantacuzino le puteti gasi in articolul precedent, mai exact aici
Nu, inca nu ma semnez pe fotografii! Astept parerile voastre in comentarii!
Love, D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *